Πρώτα βάζουμε λίγο την δύναμή μας πιέζοντας το σκόρδο ώστε να
διαχωριστούν οι σκελίδες. Έπειτα παίρνουμε 2 μπολάκια ή ένα τάπερ ή ένα
κατσαρολάκι και τα βάζουμε μέσα ...έφτασε η ώρα να κοπανηθούμε ! ! ! Τα
ανακινούμε λοιπόν για 10 με 20 δευτερόλεπτα και είμαστε πανέτοιμοι!!!
Οπότε οι λάτρεις του τζατζικιού, σκορδαλιάς.. και γενικά του
σκόρδου θα είσαστε χαρούμενοι.. και μην ξεχνάμε τα άτομα που νοστιμίζουν τα
γεύματά τους με άφθονο σκόρδο ίσως μειώνουν τις πιθανότητες εκδήλωσης αρκετών
μορφών καρκίνου, σύμφωνα με νέα ιταλική μελέτη που δημοσιεύεται στο
επιστημονικό έντυπο American Journal of Clinical Nutrition.
Δείτε και την εκτέλεση από τον σέφ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου